Växtsortiment

Pinterest har vi samlat en del av vårt växtsortiment (länkarna nedan). Där är sorterna grupperade i olika anslagstavlor beroende på användning, höjd, blomning m.m. Du kan se mer om  sorterna genom att besöka våra anslagstavlor, t.ex med länkarna nertill.

Utöver sorterna på pinterests anslagstavlor finns en hel massa mångåriga växter, en del endast under en kortare tid av försäljningssäsongen, andra t.ex helt nya på "odlingsprov" för att se om det är nåt att rekommendera för våra odlingsbredder. 

Du som är intresserad av hur äpplen ser ut - ta en titt på vår bildsida med äppel (obs här finns inga sortbeskrivningar endast bild+äppelnamn)!

Priser finns inte angivna på våra sidor, helt enkelt för att vi strävar till att sidorna ska kunna användas under mycket längre tid än en prislista. Dessutom är vår prispolitik den att "storköpare" alltid får mängdrabatt.

För våren 2024 finns nu en pdf-prislista, men minns att många sorter och storlekar  ibland har rätt lång leveranstid, kanske t.o.m. till följande säsong.

Häckar  och 2024 års häckprislista.


Barrväxter:

Tujor
Dvärgbergtallar

Buskar:

1 kommentar:

  1. Säljer ni Padorak St Petersburg till konsument i Sverige ? Eller hur kan jag skaffa ett ? Behöver ett som skall korspollinera mitt Komet, mvh
    gunvornn@gmail.com

    SvaraRadera