tisdag 2 januari 2018

Färdiga växtgrupper, Nr 11 - Härdig barrväxtgrupp 8 m2

Första torsdagen i månaden = Shopping torsdag i Närpes. Flera affärer har öppet till kl 20 nu den 4 januari. Det är litet svårt att plantera mitt i vintern MEN att förbereda sig för stundande vår går alldeles utmärkt. Vi lovade ju ren i höstas att vi skall ha en av våra färdiga grupper till varje shopping torsdag. Rabatter för murar och nya bärväxter hade vi oktober-november så inför årets första torsdag har vi valt grupp nr 11, en grupp med härdiga barrväxter antingen för sommarstugetomten eller för fasta bostadstomten.

Vill du se alla våra färdiga grupper så kika in under flik Färdiga växtgrupper  .Här listar vi dock Grupp Nr 11 med extra förmånspris för dig som vill ta del av januari månads shopping-torsdags erbjudande:

Nr 11. Härdig barrväxtgrupp för t.ex. sommarstugan


Nyhet 2017! Här har vi en vacker och härdig barrväxtgrupp för lite mer utsatta platser, t.ex. sommarstugeträdgården. Den består härdiga dvärgbergtallar och krypenar som tål både sol och lite torrare växtplats och så en härdig lite större bolltuja för att få lite olika höjd och struktur på växterna. För att bryta av lite grann har vi också satt in en dvärgstamsyren i rabatten som hålls i lagom storlek hela tiden och blommar med härligt doftande lila blommor i juni-juli.
Denna rabatt är beräknad för 7-8 m2 och växterna till rabattpris kostar med normal mängdrabatt 319,90 €. Beställer du den till januari månds shopping torsdagspris (vecka 1 eller senast 7.1 kl 24.00) får du -10% rabatt så rabatten kostar då 287,90 €. Som extra rabatt kan du ytterligare räkna med -2% kassarabatt om du väljer att betala nu inom  januari 2018. 
Beställ per email wiplant(at)tawi.fi och när du beställer denna anger du Beställningskod: Sommarstugerabatten 8m2 (vill du ha tilläggen anger du +tillägg). Nämn gärna i mailet om du vill betala nu och få också kassarabatten.

Tillägg

Jord, bark och gödsel rekommenderas också:
Bark i lösvikt: 29 €

Osmocotegödsel: 4,90 €

Extra info om växterna:

Om tallen Varella har vi tidigare gjort ett inlägg, gå gärna och läs om den!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar