söndag 18 mars 2018

Evenemang: Möt våren Mitt i Stan 24 mars

Plantskolan är med i evenemanget 'Möt våren Mitt i Stan' 24 mars kl 11-14. Frågor om häckar välkomnar vi  speciellt denna dag. Funderar du på avskärmning eller häck i trädgården? Kom in efter en broshyr och reservera en tid för närmare diskussion eller varför inte en offert på din nya häck.
 
Det har blivit tradition att vi bjuder på nån specialdricka under Mitt i Stan evenemanget. Kom in 24 mars och provsmaka vårens blandning!


Precis i skrivande stund håller vi samtidigt på att utröna en smaklig, sockerfattig, vacker dricka för besökarna att provsmaka. Tillgodo i vår frys finns saft av egenodlade bär o frukter, bl.a Sinikka plommon, Moskovskaja päron, Viking Aronia och blåbär, Alv fläderbloms, Norrfjärden syrenbloms, Rescue och Ranetka prydnadsäppel och litet till. Gemensamt för alla är att vi hållit halten av tillsatt socker så lågt som möjligt. Det enda vi med säkerhet vet just nu är att blandningen vinbär-plommon, som vi bjöd på 2016, blir det inte tal om denna gång - eftersom vi ju gärna vill komma med nåt "nytt".


Fråga oss om häckar

Nä, vi är inte ut för att sälja dricka! Vi vill bara visa att man kan dra nytta av sina växter på samma gång som de är funktionella i trädgården - t.ex som häck. 

Frågor om häck och avskärming är en sak som vi speciellt förbereder oss på inför Mitt i Stan evenemanget. Du får fråga oss precis vad som helst inom området, inga frågor anses som dumma. Ta också gärna med dig en liten häckbroshyr hem för vidare funderingar.

Vill du sedan diskutera närmare och kanske t.o.m. ha offert på en häck inför våren tycker vi att du ska reservera diskussionstid nån av närmsta dagarna för att kunna utnyttja vinterrabatten (~ 7%) på häckplantor fram till 31.03.

Vi har också utarbetat ett offertunderlag vilket du kan fylla i och returnera till oss så ger vi offert på de sorter som matchar kraven. Vi tar gärna emot ifyllda offertförfrågningar på evenemanget MittiStan.

Alltså - kom till minimässan, Möt våren Mitt i Stan 24 mars kl 11-14. Läs mer om andra deltagare och program på Närpesbloggen.

Välkommen!


PS! För dig som är intresserad av växtnyheterna inför våren finns inlägg här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar