söndag 26 april 2020

Apriltävlingen 2020

Nu inför säsongstarten 2 maj kör vi en sjutusans apriltävling helt digitalt, och den avslutas precis före säsongöppningen  den 2 maj. Är Du en av de 10 vinnarna har du alltså rent teoretiskt möjlighet att hinna avhämta din vinst redan första öppningsdagen.

Är du en av de 10 lyckliga vinnarna till en Smoky-saskatoon buske? Läs mera om Smoky och de andra Saskatoonsorterna här.
Vår tävling är mycket enkel. Frågan är: vill du ha möjlighet att, mot en liten plock- och hemkörningsavgift, beställa hem växter nu i coronatid?

Du deltar genom att skriva ditt svar (ja/nej räcker också bra) som kommentar på tävlingsinlägget på Facebookinlägget eller på motsvarande Instagraminlägg.

De 10 vinnarna dras 2 maj FÖRE öppningen kl 10. Obs! Du behöver alltså inte besöka plantskolan för att delta. 

Vinnarna meddelas via FB el Instagram, och du.....dela gärna inlägget till dina vänner för de vill ju också vinna!

Tävlingens syfte och mera info om öppning


Eftersom tävlingens enda syfte är att göra dig uppmärksam på att vi också i år öppnar vår butik 2 maj är dataskyddspolicyn enkel: Du behöver inte kryssa i några rutor nånstans, vi samlar nämligen inte in några uppgifter alls utöver det du redan godkänt för Facebook/Instagramanvänandet.
2 maj är det öppning med växtsläpp i vår butik!

Om du också önskar läsa om vad vi har att erbjuda på vår öppning kan vi ge dig några bra tips och länkar här:


- Alla våra erbjudanden denna säsong kan du förutom att köpa dem i vår plantbutik också beställa för avhämtning eller hemkörning. De finns listade på detta inlägg.
Blåbärstry 'Sini Utes' eller Blue Rock som det också heter finns bland erbjudandena, i paket 5d som kostar 29,90€ för 3 buskar blåbärstry.

- Kostnaderna för plock- och utkörning har vi hållit maximalt låga.
- Också du som bor längre ifrån kan beställa växter för leverans med budbil eller med matkahuolto.
 
Leverans med budbil/matkahuolto. I en låda ryms 40-50 häckplantor.
- Ett av våra bästa tips för dig som är trädgårdsintresserad är att ta del av tipsen och infon på vår blogg. Där finns 100-tals inlägg sen vi startade bloggen för 5 år sedan. Börja t.ex med nån intressant etikett eller i sökrutan uppe till höger (i webversionen).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar