söndag 15 november 2020

Black Friday & Bjud.fi

Då har vi full höst igen och  november-december med julhandeln är redan här. I år har vi på känn att handeln kommer att se betydligt annorlunda ut än vanligt p.g.a coronapandemin och därför har vi förberett oss med extra omsorgsfull information om de olika växterna.

Black Friday är den årliga händelse när du köper växter som allra billigast och Bjud.fi erbjuder det allra bästa i kvalitetsväg. I båda fallen - växterna avhämtar du när planteringstiden infinner sig våren 2021.


Nu när det är många som vill handla "på nätet" alltså helst inte besöka alltför många affärer och ställen, så är Black-Friday handeln på nätet och HSS-Medias Bjud.fi-auktion riktigt ypperliga ställen att ha koll på.

Vi på Wickmans Plantskola har lång erfarenhet av båda och därför har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig att ta del av våra växter som vi har med på dessa tillfällen och för att göra det ännu enklare för dig har vi nu dessa två evenemang presenterade jämsides.

Black Friday - Black Week

Black-Friday infaller i år den 27 november och Cyber-Monday är 30 november, men hos oss kör vi med hela Black week alltså från 23-30.11.

På Black-Friday handlar du framför allt billigt. Därför har vi här också samlat växter som vi av en eller annan orsak kan sälja till riktigt, riktigt förmånligt REA-pris. Det kan vara partier vi beräknar vi har alltför många av eller partier som  av någon orsak tappat sitt sortnamn (säljs då t.ex som "gula plommon" i stället för plommon sortnamn "XX").

För alla växterna gäller givetvis full växtgaranti, alltså att växten lever och är i full vigör vid överlåtelsen (det betyder förstås att du som körde över växten med gräsklipparen tyvärr får stå för detta själv).

Och eftersom Black-Friday försäljningen är av REA karaktär är det så att ifrågavarande paket kan inte beställas utöver BF, så ta tillfället i akt, det är en av de få tillfällen vi faktiskt har riktig ordentlig växtrea.

På Black Friday har vi totalt 13 paket vilka finns utförligt presenterade här.

De populära blåbärstry-buskarna finns som "blandade sorter" på Black friday


Bjud.fi



Bjud.fi paketen, och företagen, presenteras på sajten bjud.fi under tiden 1-8 december med det spännande auktionsavslutet den 8 december fram till kl 20.

Bjud.fi är platsen där vi bjuder ut mycket av det allra bästa vi har, många av senaste års nyheter och annat sådant som vi gärna vill att våra kunder ska förknippa med just vår plantskola. 

Givetvis ryms inte allt med, men paketen speglar rätt bra vårt fina och stora utbud av kvalitetsväxter.

Utropspriset, eller reservationspriset som det heter, för paketen ligger normalt på halva värdet, och sen beror det på intresset hur nära verkliga butikspriset de sedan stannar. Vi, som  deltagande företag,  får oavsett slutpris vårt butikspris som annonspengar från HSS-media förutsatt förstås att  reservationspriset uppnåtts.

Och du - vinner du inte buden kan du alltid beställa paketen direkt från oss, då till butikspris minus eventuell vinterrabatt.

Våra Bjud.fi paketet finns förutom på Bjud-sajten också  kort presenterade här med litet extra tips och länkar till paketen. (vi jobbar på paketen - kommer inom kort)

Avhämta växterna i vår

Gemensamt för båda evenemangen är att du avhämtar dina rea-inköp på Black-Friday och  dina vinnande paket på Bjud.fi auktionen under våren 2021.  Du behöver alltså inte lagra växterna själv utan kan lugnt invänta våren. Från 2 maj 2021 kan du sedan avhämta dina växter. Vi vinterlagrar gratis för dig ända fram till 30 juni.


Med hösthälsningar

WICKMANS PLANTSKOLA




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar