fredag 24 februari 2017

Ny hemsida för Wiplant

Nu är vi på gång igen, nu med vår nya hemsida. Nutidens melodi är ju mobiler, tabletter och allt sånt där som inte fanns i forntiden när vi förra gången arbetade om våra sidor. Därför beslöt vi redan i höstas att en responsiv sida skall vara en av våra första uppgifter efter vinteruppehållet och nu är vi igång!

Vi att det syns att det är växter vi sysslar med, att en del har ätliga delar åtminstone nån gång på säsongen, när vi har öppet, att vi idgar både minuthandel och partihandel också med export, att vi bloggar om saker folk vill eller behöver få veta om trädgården och sist men inte minst att man kan nå oss också utanför nätet.

Adressen till sidan är som förut: www.wiplant.fi och nu har vi också påbörjat både finska och engelska versioner för våra kunder som hellre läser de språken.

Våra ambitioner är höga beträffande de vanligaste sakerna man letar efter på en hemsida, d.v.s. öppettider, telefonnummer och andra kontaktuppgifter, och så vill vi förstås ge besökaren en klar bild av vad vi egentligen gör. Däremot kommer vi inte att hålla sidan med uppdaterade lagerdatabasfunktioner.

Vi kommer också i fortsättningen att tillhandahålla på våra sidor på Pinterest, Facebook etc. Inte heller att förglömma denna blogg som innehåller ett och annat tips för trädgården.

Vår tankegång har hela tiden varit att våra uppgifter på egen hemsida inte ska vara i behov av täta uppdateringar utan allt sådant gör vi på sociala medier (alltså Fb, Pinterest, Instagram ...), allt för att få mesta möjliga tid över för vår huvuduppgift - att betjäna kunderna med härdiga, fina och friska växter för sina trädgårdar.

Gör just Du dig besväret att kika på vår nya sida och kommentera vad du tycker är bra eller dåligt är vi tacksamma. Trevlig helg!

Hälsningar

Kjell och Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar