torsdag 27 april 2017

Plantskolan på Mittistan minimässan lördag 29 april

Lördagen den 29 april klockan 11-14 är det Minimässa med Modeshow i Närpes i Mittistan-huset. Förutom Modeshow har ca 20 företag + friskvårdsföretagen och hotellrestaurangen Red&Green  slutit upp bakom eventet. Plantskolan är såklart också med, och med  ett litet glas specialmjöd gjord på Aronia-plommon vill vi påminna om den stundande säsongöppningen den 2 maj!På förra årets Mittistan-mässa bjöd vi på Aronia-päronsaft, men nu när 1 Maj är i antågande har vigjord en ordentlig sats med Aronia-Plommon-mjöd. Vill du provsmaka vår mjöd så kom till Mittistan-huset!

PS! Missar du lördagen så hav tröst, för vi har precis påbörjat en ny sats mjöd till vår säsongöppning på plantskolan den 2 maj.

För att du ska ha nåt att läsa när du sen tar dig en kaffetår eller riktig buffemåltid på Red&Green har vi också låtit ortens Offsetföretag, Presspoint,  trycka upp en bunt handouts med några av våra fina nyheter och öppningserbjudanden vi kommer att ha i vår plantskola på öppningsdagen 2 maj. På bladet finns dessutom en liten kupong värd 15% från listpris på en valfri växt i vår affär - ta gärna vara på den chansen att få dig en prisvärd växt.

Hoppas vi ses på minimässan

Wickmans Plantskola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar