måndag 20 augusti 2018

Höstbroshyren 2018

Då var den klar, höstbroshyren med våra fina växterbjudanden under höstsäsongen 2018. Kika gärna in och låt dig inspireras nu när höstfukten igen gjort att planteringarna lyckas!


Höst i Trädgården 2018https://issuu.com/wickmankjell/docs/version2_docmodell_i_pdf - Nu är rätt tid för trädgården!

Tryckfelsnisse har varit fram och sidan med bär och frukt har därför kommit på avvägar i den bläddringsbara ISSUU katalogen. Så här ska den sidan se ut:
Klickar du på sidan kommer den upp i större format. Hela katalogen i pdf-format har vi laddat om i pdf-format, finns här.

I broshyren hittar du  en del tips om barktäckning, något som varit extra aktuellt just denna sommar när torkan slagit till på alla icke täckta områden. Olika typer av växter och hur man kan använda dem till olika ändamål berättar vi också om. Det är för övrigt vår sommarjobbare, Julia, som kombinerat ihop bilderna och designat.
 
Petersburg blommr tidigt på bar kvist och påminner oss om vårens ankomst!


En ny "snilleblixt" i broshyren är användandet av körsbärsplommonet 'Petersburg' som vårblommande körsbärsträd. Den här idén har vi prövat några år här på plantskolan och är mycket nöjda. Som extra plus kan man så här i augusti skörda små gula  plommon vilka enligt våra kunder är "de godaste plommon man kan få". Träden vi har till detta ändamål är extra stora med högre stam än normala fruktträdet, allt för att det ska passa in för gräsklippande hemträdgårdsägare.

I augusti kan man njuta av de gula frukterna.

Att vi i höstbladet slår ett extra slag för användandet av barkflis som täckmaterial beror förstås på att det har varit extra aktuellt just denna sommar när torkan igen slagit till på alla icke täckta områden. 

 

Också många av erbjudandena är nu inklusive en säck barkflis (extra värde 8,50€) eller inklusive jorden för surjordsväxterna (värde 6,50€). 

 
Ta alltså en titt i höstbroshyren - det lönar sig!


Väl mött på plantskolan vard 9-17 och lördagar 10-16. Från 15 september on-to-fr 9-17, lö 10-16.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar