söndag 16 juni 2024

Stora Planteringsveckan

Stora Planteringsveckan infaller i år 7-13 september. Vi på Wickmans Plantskola är givetvis med i detta numera nordiska evenemang.

Hela programmet fixar vi efterhand men några nästan säkra punkter finns redan på förslagsagendan. 

Det blir marknad

Bland annat kommer vi att ha marknadsstånd där vi inbjuder olika föreningar, företagare m.m. som har nåt att erbjuda till vår kundkrets. Vi ser gärna att det också kommer nån med korv, våfflor eller "nåt annat att stoppa i munnen". Är ni en skolklass eller annan förening som vill ha extra inkomster så hör av er.

Vi siktar på att ha denna verksamhet på lördag den 7.9 under Mat & Mystiks andra dag. Har du  verksamhet som passar in så hör gärna av dig till oss. Vi har öppet för Mat& Mystik också 6.9 så då passar det bra att komma och ställa i ordning ditt marknadsstånd.

Från annat håll har vi också blivit lovade ett större marknadstält där flera föreningar ryms under samma tak. Det placeras då på gräsmattan på innergården dit besökare kan komma dels direkt från växtgården och dels direkt från parkeringen. Dessutom finns vårt s.k. broshyrrum att tillgå liksom vinterlagerrummet (mörkt så det krävs belysning) där en 4-5 olika stånd kan inrymmas.

Plats finns alltså för alla som inte har direkt konkurrerande verksamhet (t.ex plantbytarstånd räknar vi inte som nån konkurrens till riktig plantskoleverksamhet).

En liten marknadsföringsavgift om några tior uppbärs vilken täcker smått o gott som behövs just för marknadsstånden samt resterande går till vår sponsrade marknadsföring på sociala medier.

Ring 0400-233480 om du är intresserad, ju förr ju bättre!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar