fredag 7 juni 2024

Saftiga Närpes blomstrar erbjudanden

Då var det dags att hitta de lämpliga erbjudandena inför Närpes blomstrar (lördag 8 juni kl 10-16).

Här kommer vår lista som nu alltså gäller endast under Närpes blomstrar:


Några ur olika grupper Trendväxter 2024. Framme finns partier av:

Prydnadsäppelträd

- Prydnadsäppelträd, och den sort vi valt att ha det saftigaste erbjudandet på är den nya Malus arnoldiana 'Kramer 2'. Hängande sort med lång blomning. 50% rabatt gör ett nettopris på 42€/st (storlek 150-20 cm, 7,5L kruka). 

Alla andra prydnadsäppel räknar vi bort 15% på standardstorlekar (150 cm 7½L, Det gör ett nettopris på 51€/st) och 10% på de extra stora äldre (200 cm högre stam, Det gör ett nettopris på 81€/st). Köper du två eller flera räknar vi den normala mängdrabatten ifall att den blir lägre.

Hängande eller halvhängande 'Kramer2' finns nu på xtrapris 50%


Blåbärstry


Här valde vi sorterna Karina och Diana som vi ger 50% rabatt på. Det gör nettopris på 9€/st för dessa två sorter. Rabatten kommer också för 1 st.

Sen har vi ju standardmängdrabatt på just blåbärstry av alla andra sorter. Se dessa på fliken mängdrabatter!

Blåbärstrysorterna Karina och Diana på xtrapris 50%


Vinrankor

50 % rabatt på 3 olika sorter, resten med 10%


Sorterna Supaga, Guna och Zilga plockade vi fram plantor i 2L kruka. Dessa är fjolårets produktion som vi nu krukat om från 1L till 2L. Normalpriset är 30€/st så 50% gör 15€/st under Närpes blomstrar.

övriga vinrankor finns i en mängd sorter och litet olika storlekar. På dessa kan du räkna med 10% rabatt.


Smällspirea på stam

färgen på bladen varierar under säsong, börjar helt gul, sedan vid blomning orangegul vilket under högsommar ändrar till orangerött för att under hösten vara riktigt rött. 50% rabatt


De som nu finns till halva priset är de uppstammade exemplaren.

Också smällspireor hör till årets trendväxter. Här valde vi den otroligt omtyckta, vackra Amber Jubilee för Närpes blomstrars 50% rabatt. Det är frågan om uppstammade exemplar med 2ndra årets krona, normalpris är 72 € så 50% blir 36€/st  = SUPERBILLIGT!

Här gör vi likadant, på alla andra smällspireasorter, både med stam och som buske, får du 10% rabatt under Närpes blomstrar.

 

Dagliljor och Temynta

 

På trendväxterna inom perennasortimentet, Dagliljor och temyntor, blir det tyvärr inte frågan om annan rabatt än den normala mängdrabatten. Plantorna som är i 2L kruka kostar normalt 5 st = 41,90€ (St-pris = 10€). det goda med detta är givetvis att du kan köpa 1 daglilja + 1 Temynta + 3 nån annan perenn i 2L (eller rabarber i 2L) och ändå få mängdrabatten. FINT VA?


Andra rabatter


Sen borde man nog titta in på mängdrabattsfliken hur som haver för som standard finns det växter som ger många procents rabatt (10-15-20-25%) beroende på mängd. Exempelvis den absolut vanligaste häckväxten, häckblåtry ger 30% mängdrabatt mellan 10 pris och 250 pris. MEN DET ÄR STANDARD HOS OSS + att du får säsongens passliga planteringsgödsel på köpet ytterligare.

Väl mött på lördag.

hälsar Wiplant-gänget m.fl

Kjell, Clara och Beata, samt Josip och Alf (Wasa Trg vänner), Tuvängets självplock/Anders Inga kommentarer:

Skicka en kommentar