tisdag 22 november 2016

BLACK FRIDAY

har på senare år blivit populärt över hela världen. Här omkring i Finland är det inte ännu så gammalt tilltag och särskilt inte här på plantskolan. Men varför inte? Nu gör vi i alla fall ett försök!

Upplägget är enkelt och som följer:

- Produkten som vi rear är PRESENTKORT till plantskolan.
- Valören är minst 50€, men är givetvis också valbar uppåt.
- och rabatten som gäller endast på BLACK FRIDAY (alltså endast 25.11.2016 mellan kl 00.01 och 24.00) är 10% (t.ex för ett 100 euros presentkort betalar du alltså 90€).
- Du meddelar per email (wiplant@tawi.fi) eller som FB-meddelande (Wickmans Plantskola) att du önskar beställa/köpa, samtidigt meddelar du också summan. Det går också att ringa på tel 0400-233480 om du hellre vill det.
-Presentkortet avhämtar och betalar du antingen genast på fredag eller senare efter telöverenskommelse (0400-233480) från plantskolan. Vill du ha det sänt per post går det också bra men då vill vi ha summan på kontot innan vi sänder (du får kontonummer från oss efter beställning).

Detta är ett ypperligt tillfälle att börja julhandeln  - antingen till dig själv eller som julklapp till någon gårdsägare i din bekantskapskrets.


Så här ser Presentkortet ut på framsidan.

Vi ger dessutom alltid en växtguide med på köpet med presentkort (t.ex den finlandssvenska PERENNER, med långt över 60 sidor och mer än 200 olika perennaväxter i bild och text).

På köpet t.ex Trädgårdens perenner. Den finns även på finska.
Våra presentkort är dessutom inte alls tidsbundna, utan de är i kraft tills vederbörande kommer hit till oss och handlar! 

Så vad väntar du på - Black Friday-handla NU på fredag genom att maila din order till

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar