söndag 1 oktober 2017

Shopping Torsdags-erbjudande 5.10

Plantskolan är med via webben!
Första torsdagen i månaden är det som bekant Shopping Torsdag i Närpesaffärerna. Många  har öppet extra länge och andra kan ha fina erbjudanden under dagen. Plantskolan har förvisso precis stängt butiken för säsongen (vi stängde 30 sept.) för att hinna med allt planteringsarbete ute i bygden, men skam den som inte löser problemen - vi är med via webben istället!

Även om butiken är stängd betyder det inte att du måste vänta till våren på att få handla och plantera växter. Det går utmärkt att plantera ända tills tjälen kommer i jorden och vi säljer fortsättningsvis också gärna häckar och större mängder växter bara du tar kontakt först så någon finns på plats. Vi tar givetvis mot beställningar via email, både för avhämtning i höst och för vårleverans - och så också nu under Shopping Torsdag.

Vårt shopping torsdags erbjudande


Fram t.o.m. torsdag 5.10 bjuder vi på -5% Shopping Torsdags-rabatt när du beställer vårt senaste växtpaket, Stora bärgruppen. Den innehåller flera nya spännande bärväxter som är rika på vitaminer och oxidanter; Aronia, Saskatoon, Blåbärstry och Jätteblåbär. Läs mer om bärgruppen här.

Gruppen består av olika blåbärstryn, 2 olika saskatoonsorter, aronia och 2 sorter jätteblåbär. Det är flera sorter för bästa pollinering och bärskörd. Blåbären kräver lågt pH-tal i jorden därför medföljer rhodojord till dem. Bark eller flis kan köpas till om man önskar (rekommenderas av oss). Jämför listpriset för växterna skilt = 371,50 €.

Plantera bärväxterna nu genast i oktober eller nästa vår


Du kan själv välja om du hämtar och planterar nu i höst eller om du planterar  nästa vår. Hämtar och betalar du växterna i höst, eller om du betalar gruppen färdigt i höst (under oktober) för vårleverans så får du ytterligare -2% kassarabatt.

Paketet kostar normalt 278,90 €
Shopping Torsdags-pris: 264,90 €
Med kassarabatt: 259,60 €

Gör din beställning fram t.o.m. 5.10 på wiplant(at)tawi.fi för att utnyttja 'Shopping torsdags'-erbjudandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar