onsdag 2 oktober 2019

Pop up-butik 11.10

Fredag 11 oktober har ni ännu en möjlighet att besöka butiken i höst. Garden centret är egentligen stängt för säsongen, men vi har satt in en extra öppetdag i samband med NFF:s "Shoppa loss" -höstjippo.

Kom in och bekanta dig t.ex. med vår miniutställning på de nya växtsorter vi redan nu vet om kommer som nyheter nästa vår. Dessutom ska det ju på en jippodag givetvis finnas riktigt fina extrapriser! Kom och handla till -24%, en rabatt motsvarande mervärdesskatten, på en hel massa växter - och hittar du inget där så har vi också BJUD SJÄLV-system på allt (dock med förbehåll att vi själva väljer att godta eller förkasta ditt bud (isåfall blir det "plutardiskussion"))!

Fredagens erbjudanden:

  • Värm dig och dina frusna fingrar på plantskolans kryddiga, värmande höstdryck gjord på egenodlad vindruva spetsad med superbäret aronia och härliga kryddor.
  • -24 % rabatt på massor av fina växter eller BJUD SJÄLV om priset inte passar (vi förbehåller oss rätten att acceptera eller förkasta buden)
  • -10% rabatt på all gödsel. Detta gäller också gödseln för vårbruk, så vi rekommenderar att du "tankar upp", våren är ju ändå bara nån månad bort!
  • Förbeställ rosor, fruktträd, bärväxter eller andra växter inför våren 2020. På de flesta växter du förbeställer ger vi dessutom bra rabatt. (Och förbeställer du nu undviker du också de kommande prishöjningar som utgående från partihandeln just nu betyder + 5 till +7%.)
  • Svara på vår kundfeedback-enkät och vinn ett presentkort på 30€.
  • Presentkortskampanj - Byt in ett NFF-presentkort till ett av plantskolans egna presentkort och få vackra låga perennen 'Alice Haslam' höstaster på köpet (värde 9,50€)!

     
    Vår värmande höstdryck är gjord på plantskolans egna Nordica druva med vitaminer och antioxidanter från superbäret Vikingaronia och spetsad med kryddor som ingefära, stjärnanis och chili... hela receptet på drycken hittar du under fliken "Recept" - bara att odla och blanda till!



Öppet fredag 11.10 
kl 10-17.00

Passa på nu och få de sista växterna i jorden, så vinner du mycket inför nästa sommar!

2 kommentarer:

  1. Hej !
    Kan ni tänka er att skicka en Knölal till mig ?
    Hur små har ni o vad skulle det kosta ?
    Mvh
    Dan Berg
    0733626816

    SvaraRadera