lördag 20 april 2024

Sköna maj 2024

Företagarföreningen NFF Närpes r.f. ordnar vårjippot "Sköna Maj" under tiden 3-4 maj denna vår. Plantskolan som öppnar för säsongen från 2 maj deltar givetvis i detta jippo.

Rabarber finns nu i ett par lågoxalhaltiga sorter och Ädelsyren 'Mirabeau' är en otroligt ljuvlig syren vilken vi har goda erfarenheter av sen flera år tillbaks. Just nu finns den i stamform påympad på en stadig norrlandssyren. Passa på att köpa en sån! 


Under Sköna maj dagarna har vi på plantskolan i stort sett samma erbjudanden och specialväxter som under vår öppningsdag. Det finns ett par växtsorter på erbjudandesidan vilka endast var under 2 maj men alla resterande finns så långt reserverade partier förslår.

Kom alltså förbi till plantskolan samtidigt som du besöker alla de andra affärerna som deltar i jippot

Kom ut och delta i jippot "Sköna Maj"

Vi är rätt säkra på att du under samma dag kan inhandla växter, blommor, kläder, inrednings- och presentartiklar, datorer och datatillbehör, kontorsmaskiner, cyklar och städgrejor och skulle du jäkta alltför mycket så finns ju alltid både massörer, restauranger  och hälsoföretag också på NFF medlemslistan 😅. Ta en titt på NFF:s Närpesblogg vilka som är med!

Passligt till morsdag har vi erbjudande på bl.a perenner i 2 liters kruka. Det ryms 2 st i en I 💝 Närpes presentkasse!


 

Här större bild på nykomlingen i sortimentet, Ädelsyrenen Mirabeau. Den finns nu i stamform under Sköna Maj.

Ädelsyren 'Mirabeau' är en otroligt ljuvlig syren vilken vi har goda erfarenheter av sen flera år tillbaks. Just nu finns den i stamform påympad på en stadig norrlandssyren. Passa på att köpa en sån!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar