måndag 15 maj 2017

Bjud.fi våren 2017

Så är det åter dags för en omgång av Bjud.fi-auktionen. Från 9-18 maj kan du fynda växter till kanonpris på www.bjud.fi! Auktionerna slutar kl 20 den 18 maj så ge bud före detta klockslag!

Rhododendron, äppelträd, vinbär, häggmispelhäck, blåbärstryn och havtorn - allt detta och mycket mer hittar du bland
våra bjud-paket i vår.

Gå in på bjud.fi och skriv in "Wiplant" i sökrutan så dyker alla våra paket upp, eller klicka på länkarna nedan för att komma direkt till auktionen och mer information om vad paketen innehåller.

Vårens växtpaket:

Vi har precis som under några tidigare auktioner delat in våra växtpaket under rubrikerna "Fina växtpaket", Häckar" och Välj själv". Detta för att du som spekulant skall ha möjligast bra överblick över de olika paketen.

Har du inte tidigare köpt nåt på Bjud.fi-auktioner gå gärna tillbaks till våra tidigare auktionstips för att ha bästa chans på just de växtpaket som intresserar dig.

T.ex. Fina barrväxtgruppen

 Fina växtpaket 

Växtpaketen består av ett lagom antal plantor av sorterna, samt gödsel för plantorna.

Ännu mera förslag på färdiga grupper finns på skild flikrubrik.

Fina Aroniapaketet
Fina Barrväxtgruppen
Fina Havtornspaketet
Fina Vinbärspaketet 

 Häckar 

Välj bland flera olika häcksorter. Gödsel kommer med på köpet.

Är du intresserad av annan häck eller annars vill läsa mera om häckar kan vi rekommendera några av våra bloggrubriker, t.es lyckas med häcken, och så finns en skild pdf-sida med 50 olika häcksorter + 15 populäraste häckar på Pinterest.
T.ex. Aroniahäck

Bjud-häckarna är:


 Välj själv-paket 

I den här gruppen får du själv välja växter för den summa som framgår av paketen. Passa på, det är bara att välja tills summan är slut. 

T.ex. Välj plommon-päron själv

Paketen bör avhämtas från plantskolan av köparna före 30.6.2017.

Spara upp till 50%

Auktionens reservationspris är 50% av butikspriset, ta alltså vara på chansen att få samma växter vi säljer till fullt pris i affären för halva priset! 

Vill du veta mer om hur vi kan sälja växterna så billigt på auktionen och få lite tips för att ro hem de paket man fått upp ögonen kan du läsa mer på förra vårens inlägg om bjud-auktionen.

Lycka till!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar