torsdag 27 juli 2017

Shopping torsdag 3 augusti

På shopping torsdag 3 augusti har Plantskolan följande fina erbjudande:

Köp NFF-Närpespresentkort för minst 25€ och du får en Hosta Golden Tiara på köpet!


-  Köp ett Närpes Presentkort för minst 25 euro och du får en funkia, Hosta Golden Tiara, som du kan ha i kruka på terassen på köpet


Funkian Golden Tiara har visat sig vara den absolut bästa sorten för just utekrukor på altaner, balkonger och terrasser. Plantan som du får på köpet när du handlar Närpespresentkort är planterad i en 2liters kruka (värde 8,50€) och till den kan du med fördel också använda våra nya förmånliga Coverpots självbevattningskrukor (pris 4,40€ inkl självbevattningstråd).


Coverpots är en nyhet sommaren-hösten 2016 från Teku-Pöppelmann. Den självbevattnande krukan passar perfekt till de 2 liters krukor som vi på plantskolan använder till de flesta av våra perenner och till en del av barrväxtsortimentet. Det finns också en variant för 3 liters krukor och på plantskolan har vi två olika modeller i båda storlekarna.

Coverpots är marknadens billigaste färdiga lösning när det självbevattning. Vi har prövat dem sen i våras - funkar alldeles utmärkt även för jäktat yrkesfolk och stressade semesterfirare!
Och så var det Närpes Presentkortet; Presentkort som handhas av NFF r.f (Näsby-Finby-Företagare). Presentkortet gäller under ett års tid i ca 30 affärer/företag runtom i Närpes. Du behöver inte ens använda hela summan på en affär utan kan handla fast i alla 30 affärer eller så långt din summa räcker. Mycket behändigt!

Närpespresentkortet säljs i några av affärerna, bl.a plantskolan, och så kan man beställa via nätet: http://www.nff.fi/ (Fyll gärna i uppgifterna som behövs före du kommer till plantskolan).


På shopping torsdag 3 augusti har plantskolan öppet klockan 9-17. Vi har alltså inte öppet till kl 20 som de flesta andra, så börja  din shoppingrunda med ett besök hos oss redan under eftermiddagen. När du ändå är här en bit utanför centrum föreslår vi att du också styr in till Sjöbloms Golv eller Tawi-Produkt och ser vad dom har för Shopping Torsdags-erbjudande, blir du hungrig av allt växttittandet åker du sen t.ex till Red&Green för en snabb matbit eller till Cornelia för en kaffekopp, och sen kan du fortsätta shoppingrundan i centrumaffärerna.

Med sommarhälsning

Kjell o. Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar