lördag 29 september 2018

29 september - officiellt öppet sista dan för säsongen!

Även om intresset för att handla växter minskar i oktober är just oktober en av de absolut bästa planteringsmånaderna. Därför så har vi sen länge haft den policyn att vi i oktober är ute och jobbar med våra kunders trädgårdar. 


Man får handla växter från oss i oktober men då ska man komma överens om lämplig tid på förhand, helst per telefon (400-233480). Tider som passar oss bra är tidig morgon (8-9) och sen eftermiddag (16-17) och alla dagar när det regnar ordentligt

I oktober jobbar vi hos kunder!

Sista dan är bjudardag


Lördag 29 september är vår sista officiella öppetdag för denna säsong och då har vi "Bjudardag" - bjud på växter så godtar vi eller förkastar ditt bud! Ett hett tips är en ca 20% rabatt på enstaka växter och litet mer på många av samma sort. 

Några bjudarinfon och -regler:


- Bjudarväxterna är endast de som finns i butiken. I själva odlingen gäller inte bjudarpris. Givetvis finns det också där massor av växtpartier, vilka vi kan sälja förmånligt. t.ex såna som vi lyckats exceptionellt bra med eller såna som varit reserverade men blivit över vid leverans. Är du intresserad av större mängd av nån sort är det nog bara att i vanlig ordning fråga så räknar vi fram ett superbra pris.

- Observera att häckstorlekarna inte finns i butiken, alltså inget bjudarsystem för dessa. Vinterrabatt om 5% har vi däremot tillämpat sen 15 september på häckar...och ytterligare 2% vid kontant betalning. Det är också helt ok att beställa häckarna för vårleverans (med vinterrabatt) redan nu. 

- Vi har plockat bort en del växter vilka vi inte kan beräkna större rabatt på, men eftersom det finns ofantligt mycket växter i butiken och vi inte riktigt hann med p.g.a onsdagsstormen kan det finnas nån växt kvar som inte kan säljas billigare än prislistan säger. 

- På redan befintliga mängdrabatter, alltså de erbjudandepris som slutar på 90 cent, är det oftast redan inräknat en rabatt om 15-40%. Detta betyder inte nödvändigtvis att det inte kan avrundas ytterligare nån euro...

- Växterna är på inga vis "andra klass" eller annars dåliga. Full växtgaranti enligt normal praxis gäller (länken går till Viherympäristöliittos allmänna garantiregler på finska).

Välkommen att göra fynd 29 september!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar