tisdag 15 maj 2018

Vårens bjud.fi-auktion 16 maj

 
Fynda bland plantskolans många olika sorters växtpaket, häckar - spännande bär - Välj själv paket - och Nyhet terasspaket!

Då är det dags igen, Bjud.fi-auktionmed deadline 16 maj kl 20. Precis som tidigare kan ni nu igen fynda växter till t.o.m halva butikspriset! Auktionen avslutas alltså nu på onsdag 16 maj kl 20.00, och inköpta växtpaktet kan man avhämta fram till och med sista juni. Här är paketet som är med:

 Plantskolans växtpaket: 


Vi har delat in våra objekt i tre olika grupper, Häckar, Färdiga växtgrupper och Välj själv-paket. Det är på det här viset enklare att hitta, följa och bjuda på växtpaketen. Med auktionssidans sökfunktion hittar du enkelt alla våra objekt genom att skriva in "Wiplant" i sökrutan.
En del av paketen har funnits med förut i auktionen, t.ex. häckarna vilka varit väldigt populära, men nu har vi också ett nytt paket för terass och balkong med. Det är frågan om de nya terassclematisarna som växer som bästaste krukväxt, inte illa eller hur?
Full växtgaranti gäller för alla växtpaketen, precis som på övriga växter från oss. Rätt gödsel kommer också med på köpet för att du säkert ska lyckas med planteringen! Är det växter som behöver specialjord, som t.ex blåbär och hortensia, så finns givetvis sådan jord medräknad i paketpriset.


 Klicka på länkarna för att komma direkt till objekten på auktionen! 

Häckar:

Häckarna har alltid varit populära paket. Plantorna är krukodlade och därför både säkra och enkla att plantera. I paketen ingår plantor + gödsel.

Läs mer om hur du lyckas med häcken här.
Tack vare att alla våra häckplantor är krukodlade, är dom mycket säkra att plantera. Det gör ingenting fastän man inte hinner plantera allt på en kväll, eller före kaffepausen för den delen- bara att vattna på och fortsätta följande kväll.
krukodlad häckblåtry mycket säker

För dig som tomtägare och kund betyder det att chansen att misslyckas med planteringen har minskat betydligt i jämförelse med gamla tiders barrotshäckplantor. Och för att du säkert ska lyckas också senare i sommar så sänder vi med behövlig gödsel "på köpet". Använd den så växer det så det knakar blott värmen fortsätter...
Häckarna är: 


Häck Aronia 22 m
Häck häckblåtry 22 m
Häck Syren 22 m

Färdiga växtgrupper: 

I den här gruppen ingår i vår en grupp, nämligen den spännande bärgruppen som innehåller många bärväxter som får  vitaminstinna bär under olika tider på sommar-höst. Ett förslag på plantering ingår gratis, perfekt när man ska anlägga  planteringen men inte själv riktigt vet vad man vill ha eller vilka växter och hur många som passar tillsammans.

Färdiga stora växtgruppen med spännande bärväxter

Välj själv vilka fruktträd du vill ha!

Välj själv paket:

I den här tredje gruppen får du själv välja vilka växter du vill ha inom respektive växtgrupp, eller så bjuder du på "Välj växter själv" där du helt fritt får plocka vilka växter du vill för den summa paketet är värt.


Nyheten för terrassen innehåller de danska terassclematisarna enligt eget färgval + EverColor gräs, allt passande för terass och balkong.

Lycka till på auktionen!

I auktionen medverkar plantskolan med 9 olika paket. Observera att det  finns 2 av vissa objekt.

Har du oturen att inte få just det paket du vill ha går det såklart bra att beställa växterna direkt av oss också via mailen, wiplant(at)tawi.fi. Givetvis är utgångsläget då butikspriset men beträffande häckarna får du förstås alltid gödseln på köpet.

 Bjud-tips? 

Är du ny på bjud.fi-auktionen och behöver tips för att ha en chans att vinna ett paket. Då kan du kanske börja med att läsa "Här kan du ta del av Kjells bästa bjud-tips för en lyckad auktion!".

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar