onsdag 30 augusti 2017

Shopping Torsdag och Slättens Mystik på plantskolan

Vi svänger in i september månad, tillika en av de bästa planteringsmånaderna, mysiga kvällar, fukthållande dagar och förhoppningsvis även en del skön sensommarvärme. Det är nu planteringar lyckas allra, allra bäst även utan massor med bevattning. Särskilt stenpartier och områden med marktäckande växter är det nu ypperlig tid att anlägga...

Bl.a. Hydrangea 'Praecox', Månskenshortensia,  finns som erbjudande under Slättens Mystik!

Happenings i början av månaden


Torsdagen den 7.9 har Näsby-Finby-Företagare (NFF) sin månatliga Shopping Torsdag och fredag 8.9 infaller årets Slättens Mat och Mystik. Plantskolan deltar i båda evenemangen, men eftersom vi inte ligger i absoluta centrum har vi öppet dagtid, men med extra fina erbjudanden, fram till kl 17 båda dagarna. 

Läs Mystik-erbjudanden här!

Trädgårdsdagarnas sagolika erbjudanden återkommer på Shopping Torsdag och Slättens Mat och Mystik


Inför trädgårdsdagarna lovade vi att erbjudandena skulle återkomma till Slättens Mystik, och de gäller också på Shopping Torsdag, samt under mellandagarna  Trädgårdsdagarna - Slättens Mystik. Passa på nu medan erbjudandena är i kraft!

Du hittar alla online i broschyren "Sagolik trädgårdshöst". Bläddra gärna i den, och glöm inte bort att du kan få 10% rabatt på alla växter du själv hittar sagokoppling på.

Dessutom har vi ett extra erbjudande under Shopping Torsdag. Då kan Du  handla Aroniabuskar förmånligt: 1 st Aronia i 3L kruka: 12€, 3 st: 29,90€ och 5 st: 39,90€.

 Shopping Torsdags-erbjudande på Aroniabuskar: 

 1 st Aronia i 3L kruka: 12€, 3 st: 29,90€ och 5 st: 39,90€ 


Och så var det ju det här med vad man ska göra av alla bär från aronian? Det kommer ju massor och det ska vara vårt allra hälsosammaste bär så varför inte göra nåt av skörden. Vi tipsade i ett tidigare blogginlägg från hösten 2016 om en del man kan hitta på, kanske nåt för dig?


Shopping torsdag är dagtid på plantskolan


På Shopping Torsdag 7 september har plantskolan som sagt öppet klockan 9-17. Vi har alltså inte , som affärerna nere i centrum, öppet till kl 20, så börja din shoppingrunda med ett besök hos oss redan under eftermiddagen. När du ändå är här en bit utanför centrum kan du även styra in till Sjöbloms Golv eller Tawi-Produkt och ser vad dom har för Shopping Torsdags-erbjudande, blir du hungrig av allt växttittandet åker du sen t.ex till Red&Green för en snabb matbit eller till Cornelia för en kaffekopp, och sen kan du fortsätta shoppingrundan i centrumaffärerna.

Häck-tema hela Mystik-veckan


Under vecka 36, alltså samma vecka som Shopping Torsdag och Slättens Mat och Mystik, kör vi också häck-tema hela veckan. Nu får du fina tips på vilka häckar det lönar sig att satsa på. Vi har flertalet häckar planterade runtom på plantskolan så varför inte se dem "live" förrän du bestämmer dig.

Snyggt sommarklippt häckblåtry

Välkomna till plantskolan i höst,
Kjell o. Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar