måndag 1 maj 2023

AVAJAISET 2023

 

Kevät ovat taas täällä ja samalla taimitarhan myyntipiha avataan. Tämä tapahtuu ihan normien mukaan 2. toukokuuta klo 10 ja osoite on vanha tuttu Itäpellontie 14, ruotsiksi  Östanåkersvägen 14 .

Temat vid vårt säsongsöppningsjippo är lättskött nyttoträdgård

Avajaisjippo

Ihan vanhaan tapaankin järjestämme pieni  "jippo" avajaispäivässä.

Tietysti on  tarjouksia ja myös kahvitarjonta ja myös jotain kylmää (mehua/simaa tai vastaava) jos sattuu että on lämpimämpi päivä.

Avajaispäivänä löydät myös jotain erikoisuuksia, osa vuoden  uutuuksista ja  tarjoussivun lopulla extra/extra kasvia. Tule tutustumaan tämän vuoden avajaispiha!

Avajaispäivänä järjestämme myymälässä avajaiskilpailu. Voitto olemme jo päättäneet että on Koristeomenapuu Rixi mutta kilpailukysymykset selviävät vasta avajaisaamulla.

Tämä Rixi-koristeomenapuulajike on yksi suomen kauneimpia FinE lajike, ja mikäli olet sitä mieltä että haluat voittaa se puu on paras osallistua kilpailuun paikan päälle.

TÄVLING med ett av de snyggaste prydnadsäppelträden, nämligen Malus Rixi FinE, i pris. I frågetävlingen kan du endast delta på plats under öppningsdagen 2 maj.


Avajaisteema on "helppohoitoinen hyötypuutarha"

Millä tavalla rakentaisit helppohoitoinen hyötytarha? Siitä ja monet muut vihjeet kerromme sinulle mielellään avajaispäivänä.

Vihjeet koskevat asiat kuin taimien sijainti, erilaisia katemateriaalit ja lajikekohtaiset niksit ja tiedot.


Pelaräppel blir populärare nu.
Var och hur passar t.ex pelaräpplen? Var/när kan man använda äppelträd på grundstam B9 eller P60? Kom och lyssna in vid säsongsöppningen.

Tarjouksia

Kevät tuli suhteellisen aikaisin tänä vuonna ja olemme ehtineet siirtää suurin osa valikoimasta jo myyntipihaan. Perennat ja ruusut puuttuvat nyt huhtikuun lopulla muuta nehän tulevat sitten vähän myöhemmin. 

Ja tarjouspuolella olemme myös päättäneet myöntää 10% alennus kaikista Kekkilän lannoiteesta myymälässä. Tarjous vain 2. toukokuuta.

Kaikki muut avajaistarjoukset (ruotsiksi) sivulla "Öppningserbjudanden". 

Under öppningsdagen är det bl.a erbjudande på stora plantor av vår härdiga Närpesklon av ek. Titta på videon som en av våra sommarpraktikanter gjorde 2021 hur vi producerar den!



Määräalennukset

Ostaessa taimia meiltä saat  määräalennukset ihan taulokon mukaan eli yleensä niistä lajikkeesta joka vaatii pölyttäjäkaveri määräalennukset jo ostaessa 2 puuta/taimia.


Katso määräalennukset (ruotsiksi) standardmängdrabatter här!

Persika: 1 st 62€ och 2 st 109,90€

 

Hinnat ja taimien saanti 2023

Alennus on tietysti hauskaa saada, mutta onhan se tärkeä myös tietämistä se alennus lasketaan?

Online taimihinnastosta taimihinnasto laskemme nopeasti ja vaivattomasti loppuhinta myös silloin kuin asiakas ei kysy erikoisesti hinnasta.

Hinnastossa mainitaan aina yksittäishinnat ja se koskee omaa taimituotanto ja taimierät joka olemme hankineet talvella varastoon. Siis lopuunmyydyt ja koot/määrät joka hankkimme sesonkiajalla muualta voi tulla lisääkustannuksia johtuen rahdista tai vastaava syistä.


Många av våra priser är ännu "gamla" men höjd produktionskostnad för den nya produktionen inverkar på priserna från 1 juli 2023. Räkna med +ca 5-10% för de egenproducerade växterna då.


Ja jippoot jatkavat 5-6. toukokuuta...

Yrittäjäyhdistys NFF Närpes r.f. vietää "sköna maj"-jippodagar viikon 18 lopulla (+ viikon 19 lopullakin) ja olemme katsoneet että silloin on sopiva jatka samat tarjoukset kuten avajaispäivällä muutamia (mm. lannoiteet) lukuunottamatta. 

14.5 tulee äitienpäivää ja siksi teemme myös ajalla 5-6 ja 12-13 toukokuuta jotain extraa tällä puolella (jotain extra pieni sopiva kasvi kaupan päälle - sen isompi korttisumma sen isompi kasvi, eikös se on reilu kauppa?)

 

Siis "sköna maj" - jippoo taimimyyntimme pe-la 5-6 toukokuuta + pe-la 12-13 toukokuuta. Tervetuloa äitienpäiväostoksilla!

Lue enemmän  Närpesbloggenistä mitkät Närpiön liikeet mukana!

Det är ballonger litet varstans i centrum. Ballongerna antyder att här hittar du en NFF butik som har Sköna maj jippo veckorna 18-19. På plantskolan ballongar vi fr-lö i både v 18 och v 19


Tervetuloa avajaismielessa 2 toukokuuta klo 10

WICKMANS PLANTSKOLA

Kjell, Anna-Lena, Niklas ja Clara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar